Rólam

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Bandl Beatrixnak hívnak, és Komlón születtem 1990-ben.
Közgazdasági szakközépiskolában érettségiztem, majd 2011-ben további szakképesítést szereztem, mint kis- és középvállalkozói menedzser. Tanulmányaimat követve az életre való kíváncsiság és kalandvágy hamar külföldre szólított. Összesen 12 évet töltöttem különböző országokban. Éltem Dániában, nyelvet tanultam Spanyolországban, önkéntesként dolgoztam Hollandiában. A legutóbbi utazásom 2022-ben egészen Thaiföldig repített, ahol a Transzcendentális Meditáció képesített tanárává váltam. Az öt hónapos intenzív képzést és többéves spirituális útkeresést követően visszatértem Magyarországra.

Már tizenévesként is gyakran jellemző volt rám a túlterhelt, kimerült és hektikus életmód. Nem találtam a helyemet a világban, elégedetlen voltam az életemmel, valami többre vágytam. Végül 2015 őszén ez a nyugtalan keresés vezetett el a Transzcendentális Meditációhoz.

Számomra a meditáció már a gyakorlás első napjától kezdve a lélek mélyebb tartományainak finom megtapasztalását adta. Azonnal éreztem, hogy ez a módszer teljesen természetes módon kitágítja az emberi tudatosságot, és nagymértékben javítja az életem minőségét. A TM-tanfolyam elvégzése után képes voltam jobban odafigyelni az egészségemre, nyugodt tudtam maradni stresszes helyzetekben, és végre megtaláltam az egyensúlyt a munka és a pihenés között.

Küldetésem, hogy ezt a végtelenül hatékony és egyszerű technikát mindenkihez eljuttassam, aki készen áll arra, hogy fejlődjön az életben. Én igy szeretnék és tudok hozzájárulni embertársaim boldogságához, jólétéhez és belső képességeik kibontakozásához.

Hiszem és vallom, hogy mindenki képes a fejlődésre, bárhol is tartson ebben a pillanatban, mert a változás lehetősége bennünk szunnyad. A TM egy kiváló módszer ennek a lehetőségnek a felébresztésére, de hogy ezt akarjuk-e, azt nekünk magunknak kell eldöntenünk.

Ha te készen állsz, keress bátran, és én szívesen segítem az utad!