Események betöltése

Online TM ismertető előadás március 13.

 
  • Ez az esemény elmúlt.
meditáció

Részletek

Dátum:
március 13.
Időpont:
18:00 - 19:00
Esemény kategória:

Helyszín

Zoom meeting
Online előadás

Szervező

Bandl Beatrix
Telefon:
06 70 678 0066
E-mail:
bandl.beatrix@tm.org
View Szervező Website

Online kötetlen beszélgetés a Transzcendentális Meditációról

A Transzcendentális Meditáció (röviden TM) egy gyorsan és könnyen megtanulható meditációs technika, amelynek gyakorlása végtelenül egyszerű. Mindenki számára könnyen beilleszthető akár a zsúfolt hétköznapokba is, és a pozitív hatások már az első meditációt követően jelentkeznek. A technika jótékony hatásáról a TM országos hivatalos oldalán tudsz bővebben olvasni.

meditáció

Te is úgy érzed, hogy az elme lecsendesítése szinte lehetetlen feladat, és hiába hallod mindenhol, hogy ez a békés és nyugodt élet kulcsa, úgy tűnik, hogy ez neked nem sikerül?

Próbáltál már más meditációs vagy önfejlesztő technikákat a belső béke megtalálására, de egyik sem vezetett hosszú távú eredményre, sőt, talán még fárasztó is volt gyakorolni őket? Talán csak elhivatottságot érzel, hogy kipróbálj valami újat?

Vágysz valamilyen mély élményre, amely rendszeres kapcsolatba hoz a saját belső éneddel, és segít abban, hogy választ találj a kérdéseidre?

Bármelyik kategóriába is tartozol, jó helyen jársz! Ez a meditációs technika lehet a megoldás számodra is.

meditáció

Az online ismertető előadás egy teljesen ingyenes és kötelezettségmentes beszélgetést kínál mindenkinek, aki érdeklődik a TM-technika megtanulása iránt, de még több információra van szüksége.

Olyan kérdések kerülnek ilyenkor megválaszolásra, mint például:

  • Miért képes a TM-technika hatékonyan kezelni a stresszt és javítani egészségünket
  • Milyen tudományos kutatások dokumentálják a pozitív eredményeket
  • Hogyan változik az agy működése a TM gyakorlása közben
  • Hogyan hat a meditáció a társas kapcsolatainkra és a környezetünkre 

meditáció

Ez az első lépés a TM elsajátításában, és előfeltétele a tanfolyamra való jelentkezésnek. Ha már részt vettél egy előadáson, vagy már el is döntötted, hogy szeretnéd megtanulni a módszert, akkor jelentkezz a következő tanfolyamomra. Jelenleg Pécs környékén, Budapest belvárosában, és Újbudán oktatok rendszeresen.

Az ismertető előadások díjtalanok és kötelezettség nélküliek, de a részvételhez regisztráció szükséges, amelyet az alábbi űrlap kitöltésével tudsz megtenni.

Egyéni konzultációkra is van lehetőség, ha bensőségesebb és személyre szabottabb beszélgetésre vágysz. Az űrlap kitöltésével egyéni időpont egyeztetésére is van lehetőség, vagy lépj velem kapcsolatba a 06 70 678 0066-os telefonszámon.

Várlak szeretettel,

Bandl Beatrix, a Transzcendentális Meditáció képesített tanára

Jelentkezés

    Tanfolyam

    Összes esemény megtekintése