Események betöltése

TM-tanfolyam Újbudán – szeptember 7-10

 
Transzcendentális Meditáció

Részletek

Kezdés:
szeptember 7.
Vége:
szeptember 10.
Esemény kategória:

Szervező

Bandl Beatrix
Telefon:
06 70 678 0066
E-mail:
bandl.beatrix@tm.org
View Szervező Website

Helyszín

Újbuda
Újbuda
Budapest,

A Transzcendentális Meditáció tanfolyam

Sokan úgy gondolják, hogy az elme lecsendesítése bonyolult és időigényes folyamat, és nem mindenki számára lehetséges. A Transzcendentális Meditáció (TM) egy hatékony stresszoldó technika, amely gyorsan megtanulható, és könnyen, önállóan gyakorolható.

Úgy érzed, hogy soha nem érsz a TO-DO listád végére, az egyik tennivalót követi a másik? Az állandó nyüzsgésben nincs elég időd arra, hogy az egészségedre és a szeretteidre figyelj? Ha ezen az oldalon jársz, akkor már bizonyosan megfordult a fejedben, hogy kiszállj ebből a mókuskerékből, és érzed, hogy itt az ideje lassítani!

Szerencsére mindig van megoldás a változtatásra, méghozzá egy teljesen természetes módszer segítségével.

Mit tehet érted a Transzcendentális Meditáció?

A transzcendálás élményén keresztül olyan békét és csendet tapasztalhatsz meg magadban, amely gyorsan átalakítja az életedet. Számos tudományos tanulmány igazolja, hogy a TM rendszeres gyakorlása nyomán javul az egészségünk, több lesz az energiánk és az életerőnk, harmonikusabbá válnak emberi kapcsolataink, hatékonyabban tanulunk és dolgozunk, jobban alszunk, és kevesebbet szorongunk, aggódunk.

A TM-technika az élet szinte minden területén jótékony hatást fejt ki. A meditálók tapasztatai pedig azt mutatják, hogy a pozitív hatások akár már az első meditáció után érezhetőek.

A testünkben felgyülemlő stressz és feszültség feloldásával tisztábbá válik a gondolkodásunk, pihentebbek vagyunk, és a meditáció minden egyes percével egyre közelebb kerülünk önmagunkhoz.

Röviden, a TM egy minőségibb életet ad nekünk.

A TM-tanfolyam felépítése

A foglalkozásokra négy egymást követő napon kerül sor, és alkalmanként körülbelül 1,5-2 órát vesznek igénybe.

Az első napon történik a személyes oktatás, amely mindig négyszemközt zajlik a tanárral. Az ezt követő három találkozót általában kis csoportokban tartjuk. Ezeken a találkozókon megbeszéljük a tapasztalatokat, és válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Olyan gyakorlati tanácsokat adunk, amelyek abban segítenek, hogy mindenki könnyen be tudja építeni a TM-et a mindennapi életébe.

A személyes oktatás szombaton reggel 8 és 20 óra között történik, egyénileg egyeztetett időpontban. A regisztrációt követően felveszem veled a kapcsolatot és kiválaszthatod a neked legmegfelelőbb időpontot. Az ellenőrző napok időpontjai:

Vasárnap: 15:00-16:30
Hétfő: 17:00-18:30 (max 19:00)
Kedd: 17:00-18:30

Ha még nem vettél részt az ismertető előadásomon, akkor is jelentkezhetsz a tanfolyamra. A tanfolyamra való regisztráció után kapcsolatba lépünk, és átbeszéljük az esetlegesen felmerülő kérdéseidet. Együtt átvesszük, hogy mi is az a Transzcendentális Meditáció, és miként segíthet a te életedben, a te személyes problémáidban. Betekintést nyújtunk abba is, hogyan működik a technika, és hogyan készülj a személyes oktatásod napjára.

Várok mindenkit szeretettel,

Bandl Beatrix, Transzcendentális Meditáció képesített oktató

Jelentkezés

    Tanfolyam

    Összes esemény megtekintése